hostade lösningar

Indell webbhotell erbjuder en uppsättning av hostade lösnignar för e-post hantering, online backup för server och klient, small business server, delning och lagring.

Med andra får du dina affärsktitiska tjänster på distans. Du slipper drift och underhåll men har samma tillgång till mail, server eller lagringsenhet som om den hos dig på företaget. Skillnaden är du får sinnesro, trygghet och professionell support. Plus att du spar resurser. 

Välj mellan följande tjänster:

Hostad exchange - e-posthantering, kalender och kontakter

Du får tillgång till din e-post, kalender och dina kontakter 24/7 dygnet runt från överallt i världen.

Online backup lösnignar

Du får tillgång till en backuplösning som är enkelt att administrera. Du kan skapa backuprutiner för både server och klienter.

Small business server

Ha din small business sever i en trygg och säker miljö där du får drift, support och säkerhet med på köpet.

Online lagring

Vi skapar helt enkelt en online lagringsenhet som är kopplat till din dator eller ditt system som användar online lagringsutrymmt för att spara dokument, bilder och information i. Aven detta är lösning för dig som vill vara mobil eller som är beroende av att flera olika enheter i ditt företag kommer åt information samtidigt från olika håll i världen.

Hosted sharepoint 3.0

Microsoft SharePoint 3.0 är en lösning för dig som skapa en gemensam arbetsplats för webbportal, intranät, extranät. I kombination med hostad exchange ger detta en fantastisk och effektiv helhetslösning för företag i expansion.

 

 

 

 

Domänpriser inkl. första årsavgift:

.se 0 kr *
.us 0 kr
.com 0 kr
.net 0 kr
.org 0 kr
.info 0 kr
.biz 0 kr

.nu

99 kr

Priserna gäller en valfri domän
första året i samband med köp
av webbhotellskonto.
Ord. pris 99 kr / år (.nu 199 kr / år)

Alla priser är exkl. moms.