e-postmarknadsföring för effektivare kommunikation med din målgrupp

indell webbyrå erbjuder helintegrerade marknadsföringlösningar via e-post för utskick av nyhetsbrev och prenumerationsutskick.

E-postmarknadsföring är ett av det mest kostnadseffektiva verktyg för att kommunicera med kunder, bygga starka affärsrelationer och få ner kostnader för traditionell reklamutskick. Vi uppmuntrar dig att göra nyhetsbrev och e-postutskick till en del av hela din marknadsföringsstrategi.

E-postmarknadsföring - flexibel, snabb och lätt att följa upp

Vi kommunicerar generellt för dåligt med våra målgrupper och kunder. Det är en sak att bygga kontakter och annan sak att hålla kundreationen vid liv! E-postmarknadsföring ger dig möjlighet att kommunicera viktiga nyheter till intresserade när du behöver. Det är ett flexibelt verktyg för att snabbt nå ut med kampanjer och information som dina kunder har frågat efter. Det bästa är att det är lätt att mäta och följa upp. Vi webbanalys och statistik kan du få information och rapporter om hur många av dina mottagare som läst utskicket och givit respons via klick. E-postmarknadsföring är ett perfekt verktyg för att känna av vilka utskicka som fungerar och vilka produkter som går hem hos dina kunder.

Verkygt för e-postmarknadsföring kopplad till ditt publiceringsverktyg

Med en webbplats från indell webbyrå kan du nu få ditt nyhetsbrevsprogram integrerad med publiceringsverktyget. Därifrån kan du lätt skapa nya mallar för nyhetsbrev, förvalta nyhetslistor och e-postmarknadsöföringskampanjer, skapa nytt innehpll och läsa av statiskti och rapporter om hur kampanjerna har slagit. Kan det bli enklare?

Kontakta oss för att få hjälp med e-postmarknadsföring

Vi på indell webbyrå arbetar för att skapa enkla och effektiva lösningar för marknadsföring på webben. E-postutskick i kombination med en bra och genomtänkt webbsida, sökoptimering och annonsering på sökmedia är en kraftfull kombination. Känner du att du behöver hjälp med hela paketet så finns vi här för att hjälpa dig.