sociala medier & marknadsföring

Marknadsföring i sociala medier går ut på att använda kraften i ett nätverk för att sprida budskap och skapa respons!

Sociala medier är rubriken för alla webbplattformer som bygger på eller skapar social interaktion mellan människor och grupper. I denna grupp ingår sociala nätverk, communities, medlemsportaler, bloggar, wikis, forum, medlemsbaserade bild- och video portaler som Youtube. Allt där människor umgås digitalt och delar liv och information med varandra.

Marknadsför dig med hjälp av sociala medier

Att arbeta med marknadsföring och information mot sociala näteverk är inget nytt. I alla tider har man arbetat med sociala grupper för att få ut sina budskap, skapa trender, identifikation, bilda opinioin, sälja produkter och tjänster, sprida rykten och information. Det finns en enorm kraft i när grupper möts och delar information med varandra.

Men det är först nu med internet som vi kan bygga verklig interaktion och levande samarbeten.

Bli en del av sociala nätverk och medier

Marknadsföring i sociala medier har som syfte att använda sig av gruppen och nå ut till individen för att bygga relationer, utbyta information, följa gemensamma intressen, möta behov, sälja tjänster och produkter, sprida budskap, skapa opinion och få feedback. Du kan bidra till att utveckla sociala nätverk, leverera mervärden och få positiv feedback för din egen marknadsföring. Hela ideen med viral marknadsföring går ut på att låta grupper och individer få dela va din information och att låta dem bara den vidare. Du förenar helt enkelt nytta med nöje!

Vi på indell webbyrå har erfarenhet av att skapa medlemsportaler, communities, forum, bloggar, wikis, sociala nätverk och kan hjälpa er med en skräddarsydd lösning för era behov.

Utöver skapandet av webbplatser hjälper vi er också att marknadsföra er via sociala medier som facebook, twitter, flickr, Youtub, Vimeo och andra stora medlemsportaler.