videomarknadsföring & webb-tv framtiden

Med tanke på vilken genomslagskraft Youtube har haft på nätet så förstår vi att rörliga bilder är framtiden för marknadsföring och information på nätet. Video och film är inte bara här för att stanna utan de är en del av framtiden!

Videomarknadsföring och webb-tv växer snabbast

Videomarknadsföring har blivit det snabbast växande delen inom internetmarknadsföring det senaste året. Med webb-tv och videomarknadsföring har du fått nya möjligheter för att kommunicera till med din målgrupp även om du är ett mindre företag.

Videos kan användas för att nå ut med pressmedelanden, produktnyheter, utbildningar, opinionsbildning, reklam för tjänster eller produkter, videohälsningar och bloggar, rapporter etc. Det är ett perfekt verktyg att kommunicera på ett levande och personligt sätt med din målgrupp.

Videos i kombination med och som stöd för internetmarknadsföring

Att arbeta med videomarknadsföring eller webb-tv i kombination med sökmotoroptimering, positionering och andra internemarknadsföringsåtgärder ger bra resultat. En video kan taggas och indexeras av sökmotorer. Den kan spridas i sociala medier, visa på bloggar och även inbäddad i nyhetsbrev. Den kan spridas som presserelease och nyhet till andra kanaler som kan plocka upp budskapet ock föra det vidare.

Videomarknadsföring är ett perfekt medel för företag som arbetar med image, branding och opinion.

Lätt att komma igång med marknadsföring via video och webb-tv

Vi på indell webbyrå har både erfarenhet och kunskap av att skapa rörliga bilder. Vi har en plattform för videokommiunikation, webb-tv och kan videoblogging och webbplatser som innhåller video.

Vi kan häjlpa dig att med allt från idé, manus, filmning, redigering och distribution av videon i rätt kanaler. Vi ger dig möjligheten att spela in en eller en hel serie med webbanpassade videos till rimliga priser.

Kontakta oss gärna för att höra mer om våra lösningar och erbjudanden för marknadsföring via video och webb-tv.