syns er webbsida på Google

Varför listas inte webbsidan i Google sökningarna?

{ FacileForms : sokmotor }

Hur gör man för att komma högt upp i sökresultatet hos Google och andra sökmotorer? Svaret på denna fråga är troligen den dyrbaraste kunskapen du kan skaffa om Internet. 80% av allt surfande startar på en sökmotor. Där söker folk efter varor, tjänster och problemlösningar. Du sitter på lösningen, men kommer din sida med i sökresultatet när man söker efter den vara, tjänst eller problemlösning som du erbjuder? Om inte, så behöver din webbsida sökmotoroptimering.

Låt oss göra en sökmotoranalys

Vi erbjuder en intial sökmotoranalys av er webbplats för att ta reda på:

  • Hur er webbsida ligger till hos sökmotorerna
  • Hur bra den indexeras
  • Vilken relevans er webbsida har hos Google
  • Hur ni ligger till jämfört med era konkurrenter
  • Vad som krävs för att få bra placeringar

Sökoptimera webbsidan så att den syns på Google

Hur din webbsida indexeras och positioneras av sökmotorerna beror på hur er webbplats är byggd, var texter och rubriker är placerade, kvalité och struktur på innehållet och sist men inte minst, hur många andra sajter som länkar till din sajt och vilken rankning dessa sajter i sin tur har hos sökmotorerna.

Google och andra sökmotorer ställer allt högre krav i sina bedömningar av vad som anses vara en bra webbplats. Bedöms en sida som bra så belönas den genom att listas högre upp i sökresultaten - allt för att erbjuda besökarna en bättre söktjänst.

Resultatet får ni som ett lättfattligt dokument som ni kan använda för att förbättra er sajt. Med analysen får ni även en offert på vad det skulle kosta om vi skulle ombesörja anpassningarna och sökmotoroptimeringsarbetet åt er.

Läs mer om sökords- och konkurrensanalys för att bestämma rätt och relevanta sökord och söktermer för er webbsida.