virtuellservervirtuell server

En virtuell server VPS från indell webbhotell ger dig mer frihet och utrymme att göra vad du vill med din webbplats och dina webbapplikationer.

Med tjänsten virtuell server som också kallas virtual private server VPS får du fördelen av en egen server utan att behöva betala för hela hårdvaran själv. Du förfogar över en komplett severlösning som fungerar likadant som en dedikerad server men delar maskin med ett antal andra kunder.

 

Virtuell server 1 Virtuell server 2 Virtuell server 3
Xeon QuadCore Xeon QuadCore Xeon QuadCore
512 MB minne 1GB minne 2GB minne
30GB utrymme 50GB utrymme 80GB utrymme
valfritt* operativsystem valfritt* operativsystem valfritt* operativsystem
100Mbit anslutning 100Mbit anslutning 100Mbit anslutning
100GB trafik /mån 200GB trafik/mån 300GB trafik/mån
Upp till 5 domäner Upp till 10 domäner Upp till 30 domäner
Pris: 595 kr/mån
Uppläggningsavgift: 199 kr
Pris: 895 kr/mån
Uppläggningsavgift: 199 kr
Pris: 1 495 kr/mån
Uppläggningsavgift: 199 kr
bestall-server1 bestall-server2 bestall-server3

Virtuell server VPS med VIP-support

En virtuell server är en dedikerad del av en server som du förfogar över själv. Du har ett eget operativsystem, en admin panel för att lätt kunna administrera er virutella severmiljö och du har full access till den virtuella delen av servern som är avsatt för dig. Fördelen är att du förfogar över mer processorkraft, bandbredd och du är inte beroende av den övriga webbmiljön. Skulle det inträffa ett probelm i den hostade omgivningen så drabbar detta inte dig och din servers virtuella omgivning eftersom den lever sitt eget liv.

Vill du ha mer frihet att köra egna webbapplikationr så kan en virtuell server VPS vara den perfekta lösningen för dig. Din server driftas dessutom i en säker och övervakad hostingmiljö med kraftfulla servrar och RAID (speglade hårddiskar).

Till tjänsten VPS virtuell sever erbjuder vi en rad tillvalstjänster brandvägg, daglig backup, extra dataöverföring databaser, ip-adresser, ssl-certifikat och VIP-Support av våra duktiga tekniker. Vi erbjuder även löpande drift, övervakning och underhåll av din virtuella server VPS.

Utöver att du får en utmärkt sevice ligger din server i en miljövänlig omgivning som drivs av vindkraft ur egen produktion. Ett riktigt bra miljöalternativ!

 

Domänpriser inkl. första årsavgift:

.se 0 kr *
.us 0 kr
.com 0 kr
.net 0 kr
.org 0 kr
.info 0 kr
.biz 0 kr

.nu

99 kr

Priserna gäller en valfri domän
första året i samband med köp
av webbhotellskonto.
Ord. pris 99 kr / år (.nu 199 kr / år)

Alla priser är exkl. moms.