sälj produkter och ta betalt på nätet

Funderar ni på att sälja varor eller tjänster via nätet? Vi har enkla såväl som avancerade webbshoplösnignar för e-handel, försäljning och kundhantering på internet.

Webbshop som är lätt att uppdatera

Sälj produkter och ta betalt med vår sökmotorvänliga webbshoplösning som är integrerad med publiceringsverktyget för lättare administration och uppdatering. Det är lätt att komma igång med en webbshop från indell som ger er möjlighet att inte bara sälja utan att ta hand om era kunder från första kontakt till avslut. Support, statistik, sökmotoroptimering och marknadsföring av era produkter på internet är tilläggstjänster som vi erbjuder för att göra er satsning riktig framgångsrik.

Om du funderar på en webbshop som är skräddasydd för ditt företag och bygger ditt varumärke så har du kommit rätt till oss. Läs mer om webbshop, referenser och får en kostnadsfri demo här.

Webbshop med betallösning

Vi erbjuder olika online betaltjänster tillsammans med våra webbshoplösnignar. Du kan bland annat använda kortbetalning för snabba och enkla betalningar för kredit- eller bankkort. Du kan även välja direktbetalningar via internetbank genom våra partners eller ta emot betalningar via Klarna fakturera mig. Det enklaste och snabbaste betallösning att komma igång med för företag är svenska Paypal.

Läs mer om olika betallösningar som vi erbjuder.

Avancerad e-handel / webbshop integrerad med affärssystem

För dig som vill uppgradera från en enkel shop till en mer avancerad webbshopinstallation som är integrerade med ekonomi- eller affärssystem, erbjudar vi skräddarsydda multishoplösningar med betalsystem som kan kopplas och integreras med era system.  Kontakta oss för att prata om era behov och mål med webbshopslösningar.

Statistik och uppföljning

I samband med en installataion av en webbshop erbjuder vi även avancerade webbanalys och statistiiktjänster för att följa upp händelserna på er shop. Ni får rapporter för att se trafiken, detaljerad besökstatistik, beteendemönster, klick på sidor mm. för att vet hur man på bästa sätt kan anpassa sin webbshop till kundernas önskemål.

Service och supportavtal

Vi erbjuder ett service och supportavtal för uppdatering av er webbsida och webbshop. Vi tar hand om uppdatering av produkter och information för att hålla shopen fräsch och uppdaterad. Ni slipper bekymra er för administration och kan istället ägna er åt er kärnverksamhet. Som tilläggstjänst kan ni även välja kontinuerliga sökmotoroptimerings- och positioneringstjänster för att generera ett jämt flöde av besökare och presumtiva kunder.