support och trygghet med indell serviceavtal

Vi på indell webbyrå erbjuder dig service och supportavtal som innebär att vi tar ansvar för din webblösning och håller den uppdaterad, säker och aktuell hela tiden.

Här kan du se om du vinner på ett serviceavtal med prioriterad support från oss:

 • Du vill ägna din din kärnverksamhet istället för att arbeta med texter, bilder och webbupdatering.
 • Du vill vara trygg och veta att din webbplas är i goda händer, uppdaterad med aktuell information så att kundflödena inte avtar.
 • Du vill kunna ringa in och få prioriterad support med snabba åtgärdar på din webbsida om du har akuta ärdenden.
 • Du vill att din webbsida skall vara säker för intrång och hack med de senaste säkerhetsuppdateringarna
 • Du vill få uppdatering om nyheter och funktioner som kan förbättra din verksamhet på webben.
 • Du vill få tillgång till lättförståeliga rapporter om vad som händer på din webbsida (trafik, besökare, användning, klick och resultat)
 • Du vill ligga rätt till i sökmotorerna och veta att nån håller koll på dina placeringar, sökord och konkurrenter.
 • Du vill få gratis tips om arbetet med webben och inloggning till vår webbsupport dygnet runt.

Det finns många fördelar med att få uppbackning av ett professionellt webbteam. Du spar pengar, blir mer effektiv och får ökade intäkter pga en professionell sköt webbplats.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Supportavtal

Säkerhetsuppdateringar, drift, backup och systemunderhåll

Vi håller din webbplats med system- och säkerhetsuppdateringar för att garantera smidig drift och minimera risken för intrång och hack. I avtalet ingår aven drift, daglig backup och systemunderhåll.

Prioriterad telefon och mail support

Du kan ringa in och få prioriterad support med snabba åtgärdar på din webbsida om du har akuta ärdenden. Du kan vara trygg och lita på att vi tar han om din webbsite som om det vore vår egen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Service och trygghetsavtal

Utöver säkerhetsuppdateringar, drift, backup, systemunderhåll och prioriterad telefonsupport ingår även följande:

Fri prioriterad support och konsulttimmar för ändringar och anpassningar

Ni får fri support för att få hjälp med akuta ärenden, anpassningar eller helt enkelt löpande uppdatering för att hålla er webbplats aktuell och levande. Ni förfogar fritt över ett antal konsulttimmar som är avsatta för er per månad.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Full service avtal

Utöver tjänsterna som ingår i serviceavtalet ingår även följande:

Förvaltning av din webbplats

Vi tar helt enkelt ansvar för din webbplats för att du ska kunna känna dig trygg och ägna dig åt din kärnverksamhet. Vi blir din externa webbavdelning som förvaltar och uppdaterar din webbplats för att hålla den levande, aktuell så att den fortsätter att generera besökare och kunder.

Webbanalys och rapportering

Vi bevakar din webbplats med analysverktyget och genererar  lättförståeliga rapporter om vad som händer på din webbsida (trafik, besökare, användning, klick och resultat).

Sökords- och positionsbevakning Google

Vi bevakar dina sökord och positioner på Google för att hjälpa dig att ligga i framkant, vinna eller behålla uppnåda positioner. Vi ger dig även information om nya möjliga sökord och sätt att generera trafik till din sida.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kontakta oss för bokning av supportavtal med oss. Vi står till ditt förfogande.

arbetsmetod för webbprojekt

Ett fungerande koncept för utveckling av webbplatser! Vi på indell webbyrå arbetar i följande steg för att göra ditt projekt till en framgång:

Planering & koncept

 • Idéer - struktur, funktioner, innehåll, målgruppsanpassning etc
 • Webbdesign som förmedlar identitet och varumärke
 • Skisser och prototyper
 • Målgruppstester
 • Färdig webbdesign och grafiska element

Utveckling & programmering

 • Implementering av design i publiceringsverktyg CSS mallar / HTML alt. Flash
 • Utveckling av plattform och funktioner
 • Arbete med innehåll (text, foto, film, grafik)
 • Korrektur och finslipning
 • Publicering

Optimering

 • Användaroptimering av webbplats för bättre konverterin
 • Sömotoroptimering av webbplats och innehåll för mer besökare
 • Positionering av webbplats i sökmotorer med länkstrategi
 • Konkurrensanalys
 • Webbanalys & rapporter

Marknadsföring

 • Marknadsföring av webbplats och tjänster på internet
 • Förvalta kundinformation och respons
 • Uppföljning av kundkontakter
 • Webbanalys & rapporter

Uppföljning & uppdatering

 • Undersökning och feedback från besökare
 • Kontinuerliga förbättringar och vidareutveckling
 • Hålla webbplatsen levande och uppdaterad
 • Skapa konkurrensfördelar

sälj produkter och ta betalt på nätet

Funderar ni på att sälja varor eller tjänster via nätet? Vi har enkla såväl som avancerade webbshoplösnignar för e-handel, försäljning och kundhantering på internet.

Webbshop som är lätt att uppdatera

Sälj produkter och ta betalt med vår sökmotorvänliga webbshoplösning som är integrerad med publiceringsverktyget för lättare administration och uppdatering. Det är lätt att komma igång med en webbshop från indell som ger er möjlighet att inte bara sälja utan att ta hand om era kunder från första kontakt till avslut. Support, statistik, sökmotoroptimering och marknadsföring av era produkter på internet är tilläggstjänster som vi erbjuder för att göra er satsning riktig framgångsrik.

Om du funderar på en webbshop som är skräddasydd för ditt företag och bygger ditt varumärke så har du kommit rätt till oss. Läs mer om webbshop, referenser och får en kostnadsfri demo här.

Webbshop med betallösning

Vi erbjuder olika online betaltjänster tillsammans med våra webbshoplösnignar. Du kan bland annat använda kortbetalning för snabba och enkla betalningar för kredit- eller bankkort. Du kan även välja direktbetalningar via internetbank genom våra partners eller ta emot betalningar via Klarna fakturera mig. Det enklaste och snabbaste betallösning att komma igång med för företag är svenska Paypal.

Läs mer om olika betallösningar som vi erbjuder.

Avancerad e-handel / webbshop integrerad med affärssystem

För dig som vill uppgradera från en enkel shop till en mer avancerad webbshopinstallation som är integrerade med ekonomi- eller affärssystem, erbjudar vi skräddarsydda multishoplösningar med betalsystem som kan kopplas och integreras med era system.  Kontakta oss för att prata om era behov och mål med webbshopslösningar.

Statistik och uppföljning

I samband med en installataion av en webbshop erbjuder vi även avancerade webbanalys och statistiiktjänster för att följa upp händelserna på er shop. Ni får rapporter för att se trafiken, detaljerad besökstatistik, beteendemönster, klick på sidor mm. för att vet hur man på bästa sätt kan anpassa sin webbshop till kundernas önskemål.

Service och supportavtal

Vi erbjuder ett service och supportavtal för uppdatering av er webbsida och webbshop. Vi tar hand om uppdatering av produkter och information för att hålla shopen fräsch och uppdaterad. Ni slipper bekymra er för administration och kan istället ägna er åt er kärnverksamhet. Som tilläggstjänst kan ni även välja kontinuerliga sökmotoroptimerings- och positioneringstjänster för att generera ett jämt flöde av besökare och presumtiva kunder.

 

webbplatser som vinner varje dag

Indell webbyrå fortsätter att leverera intressanta webblösningar till företag och organisationer byggd på öppen källkod.

Vi kombinerar det bästa från webbdesign med publiceringsverktyg och avancerade webbapplikationer för att skapa mervärden och hjälpa företag att kommunicera och interagera på webben.

Med en webbplats från indell webbyrå kan du känna dig trygg. Du får en gedigen lösning byggd på öppen källkod som i grunden är licensfri och därför kostnadseffektiv jämfört med kommerciell programvara. Du äger din webbplats och skulle du vilja byta leverantör eller själv bygga vidare på din lösning så kan du alltid göra så.

Vi backar upp dig med ett förmånligt service- och supportavtal som du kan teckna för att få hjälp med säkerhetsuppdateringar, drift, utbildning och om du vill full förvaltning av din webbplast.

Tveka inte att kontakta oss för att se vad vi kan göra för diig!

supportavtal