publiceringsverktyg gör det lätt att uppdatera webbsidan

Det är lätt är det att uppdatera en webbsida med publiceringsverktyg från indell.

Publiceringsverktyg / CMS

Dagens webbsidor bygger på system som vi kallar CMS, Content Management Systems, dvs system för innehållsredigering, styrning och publicering.

Vi på indell webbyrå har valt att huvudsakligen arbeta med professionella publiceringsverktyg som bygger på öppen källkod. Dessa system ger oss:

  • Flexibilitet att kunna bygga allt från enkla bloggar till avancerade webbplatser
  • Långsiktighet för både utvecklare och kund med en produkt som kontinuerligt förbättras och utvecklas
  • Trygghet för kunden att kunna välja eller byta leverantör för vidareutveckling
  • Licensfritt för lägre kostnad för utveckling, billigare drift och enklare anpassning

Vi arbetar primärt med Joomla men erbjuder tjänster för  Drupal och Wordpress och Alfresco. För .Net kunder erbjuder vi tjänster i DNN och i kommericiella cms Lemoon från mindroute i Malmö.

Vilket publiceringsverktyg / CMS passar bäst för dtt projekt. Läs mer här om fuktioner och fördelar.

Ett publiceringsverktyg också kallad cms gör det mycket enkelt för dig att uppdatera din hemsida nästan utan förkunskaper från vilken dator som helst som är uppkopplat på nätet. Verktygen som vi arbetar med är helt webbaserade, vilket betyder att det enda program som krävs är en vanlig webbläsare.

cms-demo

Vi på indell webbyrå bygger din webbplats och lägger till de funktioner som du behöver för att din webbplats skall vara så komplett som möjligt. Sedan loggar du helt enkelt in på webbsidan och uppdaterar / ändrar och lägger till innehåll som i ett word dokument.

Det finns även mer avancerade funktioner som du som är van vid hantering av publiceringsverktyg kan ha mycket glädje av. Med lite kunskap kan du förvalta en hel webbplats och hålla den aktuell och uppdaterad.

En bra webbsida är en uppdaterad och aktuell webbsida

Vill du att din webbsida skall vara attraktiv och få åkerkommande besökare så måste innehållet vara uppdaterad och relevant. Med ett publiceringsverktyg har du just den möjligheten att själv uppdatera och skapa intressant innehåll medan layout och navigering ordnas automatiskt utifrån en fördefinierad sidmall.

Klicka här för att få en gratis online demo på en testsajt där du kan ändra text, bilder och länkar.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med ditt val av verktyg och funktioner.